Pakiranje in dostava

ZAHTEVAJTE PONUDBO

Mednarodna dostava

Paletna dostava

Mikrologistika

Pakiranje

Dostave po Evropi

Dostave po svetu

Hitra dostava po celotni Sloveniji!

Želite zapakirati drago, veliko uokvirjeno sliko in jo poslati v Anglijo? Ni problema – oglasite se pri nas! 

Potrebujete promocijsko pakiranje novega vina, ki ga dostavljate barom in restavracijam? MBE lahko za vas stori vse – od prevzema palet v vinski kleti, izdelave škatle po meri, tiska promocijskega materiala, ki je del vaše pošiljke, do pakiranja in zaščite paketa, ki zagotavlja, da bo vino med prevozom ostalo nepoškodovano. Vsako steklenico bomo skrbno zaščitili, zapakirali in opremili s promocijskim materialom po vaši želji, shranili v škatle, naslovili in dostavili na želeni cilj.

Ali vsak dan pošiljate veliko pošiljk? Niste zadovoljni s časom prevzema pošiljk vaše dostavne službe? Vam razvrščanje paketov ter izdelava in lepljenje nalepk jemljejo preveč časa? Se vam zgodi, da se zatem, ko je dostavna služba že prevzela pakete, pojavi še kakšen paket, ki ga je treba nujno poslati? MBE je idealna rešitev za takšne težave. Pišite nam na dostava@mbe.si in se dogovorite za sestanek s prodajnim zastopnikom MBE, ki bo sestavil ponudbo, posebej prilagojeno vam!

Strokovno in enostavno pakiranje

Mora biti vaša pogodba jutri zjutraj že v Ameriki? Ni problema!  Pokličite MBE center!

Ste lastnik uspešne spletne trgovine, a se borite z vodenjem skladišča, pakiranjem in odpremo pošiljk? Vas uporabniki kličejo, ko dostava zamuja? Ali pa si enostavno želite več časa posvetiti temu, v čemer najbolj uživate in kar vam gre najbolje od rok? MBE prevzame vodenje celotne mikrologistike in poskrbi za vse vidike vašega blagovnega poslovanja. Posvetite se prodaji in trženju, skrb za dolgočasne stvari pa prepustite nam! MBE lahko na vašo zahtevo skladišči vaše izdelke, jih izda, zapakira in odpošlje strankam, prejema vračila (vemo, da je slednje prej muka kot užitek) in vodi celotno evidenco blaga in skladišča. Najbolje od vsega pa je to, da lahko namesto vas odgovarjamo tudi na vsa vprašanja vaših strank, ki so povezana z dostavo. Naš kontakt lahko preprosto objavite na svoji spletni strani.

Ali nujno potrebujete škatlo z rezervnimi deli iz Francije? MBE to reši namesto vas, dovolj je le en klic ali sporočilo prek e-pošte na dostava@mbe.si in pošiljka bo na poti k vam.

Želite uvoziti paleto blaga iz Turčije? MBE bo organiziral prevoz in uvozno carinjenje ter uredil vso dokumentacijo.

Želite pošiljke prejemati izven vašega delovnega časa? MBE center je pravo mesto za vas. Pošiljke lahko prevzamete naslednji delovni dan. Lahko vam jih dostavimo v pisarno ali jih po vaši želji preusmerimo drugam.

Potrebujete rešitev za poslovanje brez zalog (dropshipping)? MBE lahko prevzame pošiljko vašega dobavitelja, jo prepakira, opremi z vašimi oznakami, navodili ali promocijskim materialom in jo pošlje vaši stranki. Stranki ni treba vedeti, da blago v fizični obliki nikoli ni bilo pri vas in kdo je vaš dobavitelj. Dropshipping je storitev, pri kateri prodajalec zaloge blaga ne skladišči, temveč ga po prejemu strankinega naročila naroči pri dobavitelju in neposredno dostavi stranki.

Zakaj izbrati nas

V VAŠI SOSESKI

Tako je, blizu smo, kar pomeni, da bo dostava hitrejša.

NEVERJETNO HITRI

V naših centrih ponujamo storitve tiskanja in pošiljanja, kar pomeni, da hitro obdelamo vse poslovne zahteve.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Ugled je za nas najpomembnejši in na svoje delo smo izjemno ponosni. Za vse, kar izdelamo v našem centru, se opravi strogo preverjanje kakovosti.

IMAMO BOGATE IZKUŠNJE

MBE obstaja od leta 1980 . Lahko zaupate znani mednarodni blagovni znamki.

#PeoplePossible

Za vaš paket v celoti poskrbimo mi

Niti MBE Slovenska vas d.o.o. niti partnerji v okviru franšize MBE niso ponudniki poštnih storitev v skladu z Zakonom o poštnih storitvah (UL 144/2012, 153/2013, 78/2015), temveč konsolidirajo pošiljke z namenom, da bi jih dostavili ponudnikom poštnih in kurirskih storitev.