Dostava znotraj Hrvaške

ZAHTEVAJTE PONUDBO

Dostava paketov in drugih pošiljk po celotni Hrvaški je ena izmed najpogostejših storitev, ki jih MBE nudi svojim strankam. Obstaja veliko načinov za dostavo paketa na katero koli lokacijo na Hrvaškem, a ko preizkusite MBE storitev paketne dostave, boste razumeli, zakaj na tisoče uporabnikov izbere nas kot edino rešitev za vse vrste dostav.
Pri nas vam za pomoč ni potrebno klicati podpore strankam, kjer vam odgovori telefonski odzivnik, vi pa ste le številka na čakalnem seznamu. Pri nas ni zapletenih ponudb, ki s seboj prinašajo kup stroškov, ali nejasnih računov in postopkov, ki bi se jim morali prilagajati.

Številne dostavne službe imajo zelo stroge omejitve glede dimenzij, teže in vsebine paketa. Se vam pogosto zgodi, da vaš paket zavrnejo ali ga celo vrnejo po tem, ko so ga že sprejeli za dostavo? MBE bo sprejel vse vaše pošiljke in za vsako od njih našel optimalno rešitev. 3 metre dolg sončnik? Zvita preproga? Kitara, steklenice vina ali kolo?

Ste svoj IPad pozabili na letališču v Splitu? Brez skrbi, tudi takšnim situacijam smo že bili kos. Na okencu za izgubljene oziroma najdene predmete smo prevzeli iPad, ga zapakirali, da se ne bi poškodoval, in ga poslali uporabniku. Ste pozabili odposlati pomembno ponudbo, ki mora biti jutri v Osijeku, ura pa je že 18.00? Ali lahko težavo reši vaša dostavna služba?

MBE je premagal še večje težave!

Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe glede dostave znotraj Hrvaške, naj gre za pošiljanje majhnih ali velikih paketov, občasne pošiljke ali na stotine pošiljk vsak dan – pošljite nam svoje povpraševanje na dostava@mbe.si in preverite, kaj lahko MBE stori za vas!

Zakaj izbrati nas

V VAŠI SOSESKI

Tako je, blizu smo, kar pomeni, da bo dostava hitrejša.

NEVERJETNO HITRI

V naših centrih ponujamo storitve tiskanja in pošiljanja, kar pomeni, da hitro obdelamo vse poslovne zahteve.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Ugled je za nas najpomembnejši in na svoje delo smo izjemno ponosni. Za vse, kar izdelamo v našem centru, se opravi strogo preverjanje kakovosti.

IMAMO BOGATE IZKUŠNJE

MBE obstaja od leta 1980 . Lahko zaupate znani mednarodni blagovni znamki.