Grafično oblikovanje in tisk

ZAHTEVAJTE PONUDBO

Tiskarske storitve – prilagodljivo in hitro – po vsej Sloveniji

Naša predana ekipa grafičnih oblikovalcev in tiskarskih tehnikov bo s pomočjo najnovejših tehnik, strojev in orodij, ki so na voljo na trgu vaše ideje spremenila v čudovite tiskane materiale. Če potrebujete tiskarske storitve v Sloveniji – ne iščite več, pošljite nam povpraševanje na print@mbe.si ali se obrnite na najbližji center MBE. Digitalni tisk ali offset tisk, od velikih do zelo majhnih formatov, tisk na papir, folijo, platno, plošče ali cerado – poskrbimo prav za vse. Vsak od centrov MBE ima določene kapacitete za tisk v prostorih samega centra. Če značaj ali obseg vaših zahtev presegata zmogljivosti lokalnem centru, bo center MBE vaše povpraševanje posredoval v naš tiskalni center MBE, kjer imamo veliko več naprav, ki omogočajo tiskanje vseh formatov, tiskanje na različne materiale in izpolnjevanje obsežnih naročil. Vaše naročilo za tisk bo obdelano v najkrajšem možnem času, končni izdelek pa bo poslan neposredno vam ali na naslov lokalnega centra MBE, ki bo poskrbel za dostavo ali vas obvestil o možnem prevzemu.

Tiskanje fotografij

Digitalni tisk

Offset tisk

Posebne storitve

Tiskanje velikih formatov

Tiskarski center MBE

Tiskarske storitve, ki jih nudi center MBE, se odlično dopolnjujejo z drugimi storitvami MBE. MBE vam lahko natisne deklaracije, jih nalepi na izdelke, zapakira v originalne transportne škatle ali izdela nove z vašimi podatki in logotipom ter vse to pošlje vašim strankam. Zakaj bi imeli enega dobavitelja za tisk in drugega za škatle, zakaj bi organizirali delavce za občasno lepljenje deklaracij in pakiranje ter urejali dostavo s prevoznikom? Za opravljanje teh nalog potrebujete vsaj eno osebo, pogosto pa jim ni kos niti manjša ekipa. MBE lahko vse to in še veliko več opravi na enem mestu – za vas!

Tiskarski center MBE je neke vrste one-stop-shop tiskarna, kjer imamo različne tiskalnike in lahko obdelamo kompleksnejša in obsežnejša tiskarska naročila. V tiskalnem centru MBE so zaposleni naši najboljši tiskarski tehniki, ki so posebej usposobljeni, da zagotovijo optimalno delovanje opreme in s tem vrhunske tiskarske storitve za stranke. Vaše kataloge, plakate in letake bomo natisnili z našimi produkcijskimi tiskalniki Konica Minolta z različnimi finišerji. S tiskalniki Mimaki UV za tiskanje z role na rolo bomo zagotovili zanesljiv in trajen potisk velikih formatov – ne glede na to, ali gre za roll up bannerje (priljubljene pingvine), nalepke za izložbe ali velike plakate. Vse tiskovine lahko dodatno obdelamo glede na vaše ideje in želje, pa naj gre za posebne tehnike ali preprosto laminiranje. V tiskarskem centru MBE bomo na katero koli trdo podlago natisnili vse, kar želite, nato pa jo razrezali na želene mere in poslali na vaš naslov. Vi morate samo poslati povpraševanje na print@mbe.si ali se obrniti na najbližji center MBE.

Grafično oblikovanje – hitro in kakovostno – v centrih MBE v Sloveniji

Grafično oblikovanje je oblikovalska disciplina, ki se ukvarja z ustvarjanjem tiskarskih rešitev, ki vključujejo kombinacije slik in besedila. Vaše ideje preoblikujemo v učinkovite rešitve, ki jih lahko aplicirate s tiskanjem na različne materiale. Dandanes se grafično oblikovanje ne uporablja le pri tisku, temveč tudi pri komunikaciji prek digitalnih medijev – interneta, družbenih omrežij, televizije itd. Vizualna identiteta se ustvarja s pomočjo skrbnega načrtovanja ter usklajenega in strokovnega oblikovanja določenih elementov, ki jih uporabljate pri vizualnih predstavitvah vašega podjetja, vse to pa poteka v skladu z marketinškim konceptom. MBE lahko za vas ustvari vizualno identiteto, knjigo grafičnih standardov, in jo uporabi na vseh vrstah medijev.

Zunanje oglaševanje – »na ključ« – brez zapletov

Zunanje oglaševanje postaja vse bolj priljubljeno. Ne glede na to, ali gre za celovite rešitve za velike prikazne oglase, osvetljene napisne table ali zahtevne 3D oglase z notranjo osvetlitvijo, lahko vse korake od ideje, oblikovanja in izdelave do namestitve na lokaciji zaupate ekipi MBE. Zunanje oglaševanje je pomemben dejavnik, s pomočjo katerega stranke prepoznajo in najdejo vas in vaše storitve, zato ga je treba skrbno načrtovati in izvrstno izpeljati. V zvezi z vsemi vašimi potrebami po zunanjem oglaševanju nam pošljite povpraševanje na print@mbe.si.

Zakaj izbrati nas

V VAŠI SOSESKI

Tako je, blizu smo, kar pomeni, da bo dostava hitrejša.

NEVERJETNO HITRI

V naših centrih ponujamo storitve tiskanja in pošiljanja, kar pomeni, da hitro obdelamo vse poslovne zahteve.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Ugled je za nas najpomembnejši in na svoje delo smo izjemno ponosni. Za vse, kar izdelamo v našem centru, se opravi strogo preverjanje kakovosti.

IMAMO BOGATE IZKUŠNJE

MBE obstaja od leta 1980 . Lahko zaupate znani mednarodni blagovni znamki.