Mikrologistika

ZAHTEVAJTE PONUDBO

Mikrologistika/izpolnjevanje naročil (fulfillment) kot sklop rešitev za premagovanje zahtevnih izzivov

Zahvaljujoč celovitim in prilagodljivim rešitvam, s katerimi izpolnjujemo naročila (fulfillment), je MBE vaš idealen partner pri rokovanju z blagom v celotni logistični verigi. MBE je pomembna podpora vašemu poslovanju, saj izvaja posamezne procese ter hkrati vodi celotno skladiščno in distributivno logistiko. MBE želeni izdelek pripravi glede na vaše individualne potrebe, ga strokovno zapakira, opremi s tiskarskim ali promocijskim materialom in pripravi prevozne dokumente za pošiljanje – po Vaših željah. MBE zagotavlja idealno rešitev za izpolnjevanje naročil (fulfillment) za vašo spletno trgovino.

Uvoz

Z Mail Boxes Etc. je vaše poslovanje brez meja. Uvoz blaga iz več kot 170 držav po vsem svetu s pripravo uvozne in carinske dokumentacije.

Skladiščenje

Od prevzema blaga in nadzora količine pa vse do prevzema zalog, pakiranja in izvajanja vračil – MBE poskrbi za celoten proces skladiščenja vašega blaga in opravi vse, kar je potrebno.

Pakiranje

Klasično pakiranje v transportno embalažo ali dodatna zaščita vaših izdelkov s posebnim pakirnim materialom.

Dostava

Priprava pošiljk na odpremo, rokovanje s paketi, ekonomična in ekspresna dostava, sledenje pošiljkam in obveščanje uporabnika o pošiljkah.

MBE storitev mikrologistike (fulfillment) je namenjena vsem, ki bi želeli povezati več naših storitev hkrati, in tistim, ki potrebujejo nove, inovativne rešitve za uspešnejše premagovanje izzivov. Prevzem blaga od dobaviteljev, prevoz do skladišča, raztovarjanje in skladiščenje, dodelava, deklariranje, prepakiranje, komisioniranje, opremljanje blaga v transportno embalažo, označevanje, priprava na odpremo, vodenje evidenc, natovarjanje in dostava blaga na cilj – vse to je le del storitev, ki jih kombiniramo med seboj, da bi našli optimalno rešitev za vas.

Zakaj izbrati nas

V VAŠI SOSESKI

Tako je, blizu smo, kar pomeni, da bo dostava hitrejša.

NEVERJETNO HITRI

V naših centrih ponujamo storitve tiskanja in pošiljanja, kar pomeni, da hitro obdelamo vse poslovne zahteve.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Ugled je za nas najpomembnejši in na svoje delo smo izjemno ponosni. Za vse, kar izdelamo v našem centru, se opravi strogo preverjanje kakovosti.

IMAMO BOGATE IZKUŠNJE

MBE obstaja od leta 1980 . Lahko zaupate znani mednarodni blagovni znamki.

#PeoplePossible

Ste organizirali nagradno igro in imate desetino različnih vrst izdelkov, ki jih morate poslati tedenskim zmagovalcem? Mi poskrbimo za vse!

Vam promocijski pripomočki, ki jih podarjate vašim strankam in poslovnim partnerjem, v pisarni zasedajo preveč prostora? Prevzem palet, skladiščenje in izdajo komercialistom ali pošiljanje izdelkov vašim partnerjem – prepustite nam. Ali morate sestaviti izdelek iz več delov, ki prihajajo od različnih dobaviteljev?

MBE bo sprejel vse posamezne pošiljke, vas o tem obvestil, pripravil končni izdelek in ga poslal izbranemu prejemniku na določen datum in čas. Dobro poznate spletno trženje in ste lastnik uspešne spletne trgovine, a so škatle, pakiranje, vračila in inventura blaga za vas postali prava nadloga? Mi bomo poskrbeli za izpolnjevanje naročil (fulfillment) in logistiko, vi pa se posvetite temu, kar najraje počnete in v čemer ste najboljši!

Za vaš paket v celoti poskrbimo mi

Niti MBE Slovenska vas d.o.o. niti partnerji v okviru franšize MBE niso ponudniki poštnih storitev v skladu z Zakonom o poštnih storitvah (UL 144/2012, 153/2013, 78/2015), temveč konsolidirajo pošiljke z namenom, da bi jih dostavili ponudnikom poštnih in kurirskih storitev.