Poštni predali

ZAHTEVAJTE PONUDBO

Registrirani naslov MBE

Najem poštnega predala v MBE Ljubljana

V MBE centru lahko najamete lasten poštni predal, ne glede na to, ali ste fizična oseba – samostojni podjetnik posameznik ali obrtnik, ali pa ste lastnik ali direktor pravne osebe – podjetja. S tem zagotovite prejem pošiljk na naslov MBE centra. Pošiljke, ki presegajo velikost predala, bodo shranjene v prostorih MBE centra.

Lahko se tudi dogovorite, da vas o prihodu pošiljke obvestimo ali jo posredujemo na naslov, ki ga za to določite. Pošiljke lahko predamo tudi nekomu, ki ga za to pooblastite, ali če tako posebej naročite – vašo pošto odpremo, jo skeniramo in pošljemo po e-pošti ali pa vam vsebino preberemo.

Zakaj bi zapravljali čas s čakanjem na kurirja ali dostavno službo? Naj vaše pošiljke prejme MBE, o vsem ostalem odločate vi. Za vsa vprašanja v zvezi z najemom poštnega predala nam pošljite e-pošto na mbe@mbe.si ali se obrnite na najbližji center MBE.

Preusmeritev pošiljke – naj vas pošiljke spremljajo na želeno destinacijo.

Storitev preusmeritve pošiljke MBE je idealna za vsakogar, ki želi spremeniti naslov za dostavo pošte, ne glede na to, ali gre za začasno odsotnost iz kraja bivanja ali pa preprosto želite poslati pošiljko, ki je prispela na vaš naslov, posredovati nekomu drugemu. Storitev preusmerjanja pošiljk MBE je idealna za poslovanje brez zaloge (dropshipping), kjer je treba pošiljko, ki ste jo prejeli, poslati tretji osebi. MBE centri lahko za vas opravijo tudi storitve prepakiranja, da bi pošiljka do vaše stranke prispela v vaši embalaži ipd.

S storitvijo najema poštnega predala, preusmerjanja pošiljk in registracije naslova postane center MBE vaša popolna virtualna pisarna. Vsa pošta prispe tja, vi pa lahko oddate naročila od koder koli na svetu, se odločite, katere pošiljke boste vrnili, katere preposlali in katere zadržali do vaše vrnitve.

Izkoristite edinstveno poslovno prilagodljivost, ki jo zagotavlja MBE!

Zakaj izbrati nas

V VAŠI SOSESKI

Tako je, blizu smo, kar pomeni, da bo dostava hitrejša.

NEVERJETNO HITRI

V naših centrih ponujamo storitve tiskanja in pošiljanja, kar pomeni, da hitro obdelamo vse poslovne zahteve.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Ugled je za nas najpomembnejši in na svoje delo smo izjemno ponosni. Za vse, kar izdelamo v našem centru, se opravi strogo preverjanje kakovosti.

IMAMO BOGATE IZKUŠNJE

MBE obstaja od leta 1980 . Lahko zaupate znani mednarodni blagovni znamki.

#PeoplePossible

Za vsa vprašanja nas kontaktirajte in dogovorili se bomo o najboljši rešitvi ter vam pripravili ponudbo v skladu z vašimi zahtevami.