Z registriranim naslovom MBE do sproščenega poslovanja

ZAHTEVAJTE PONUDBO

Storitev MBE z registriranim poslovnim naslovom pomaga malim podjetjem in posameznikom še bolj prilagoditi svoje poslovanje. Ni vam treba čakati na dostavno službo – vse pošiljke prejmemo na naslov centra MBE. Na hišnem pragu vas nikoli ne bo presenetil akviziter, ki išče vaše podjetje.

MBE Center postane vaša pisarna, kjer lahko uporabljate internetni kotiček – računalnik z dostopom do interneta, tiskate in kopirate dokumente ali preusmerjate pošto in pošiljke, zaposleni v MBE Centru pa bodo z veseljem opravili številne dodatne storitve, povezane z vašim poslovanjem.

Centri MBE se pogosto nahajajo na prestižnih naslovih v bližini središča mesta. Registracija na takem naslovu pušča veliko boljši prvi vtis, zlasti pri tujih partnerjih, ki bodo vašo lokacijo poiskali na internetnih zemljevidih. Ali ni bolje imeti poslovnega naslova v središču mesta ali poslovne cone kot pa v velikem bloku na obrobju mesta?

Zakaj izbrati nas

V VAŠI SOSESKI

Tako je, blizu smo, kar pomeni, da bo dostava hitrejša.

NEVERJETNO HITRI

V naših centrih ponujamo storitve tiskanja in pošiljanja, kar pomeni, da hitro obdelamo vse poslovne zahteve.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Ugled je za nas najpomembnejši in na svoje delo smo izjemno ponosni. Za vse, kar izdelamo v našem centru, se opravi strogo preverjanje kakovosti.

IMAMO BOGATE IZKUŠNJE

MBE obstaja od leta 1980 . Lahko zaupate znani mednarodni blagovni znamki.

#PeoplePossible

Za vsa vprašanja nas kontaktirajte in dogovorili se bomo o najboljši rešitvi ter vam pripravili ponudbo v skladu z vašimi zahtevami.