Druge storitve

ZAHTEVAJTE PONUDBO

MBE center je kraj, kamor lahko pridete z idejo, mi pa bomo za vas oblikovali posebno storitev in vam zamisel pomagali uresničiti.

Sistem MBE je povezan z mrežo preverjenih poslovnih partnerjev z različnih področij, da bi vam lahko na enem mestu omogočil čim večji nabor storitev.

Že veste, kaj bi želeli podariti poslovnim partnerjem ob obletnici vašega podjetja, a nimate časa za izdelavo individualnih zahval, dolgočasno pakiranje in pošiljanje? Zaupajte nam svoje želje, za ostalo bomo poskrbeli mi!

Imate turistične apartmaje, ki jih oddajate v najem v bližini MBE centra? Bi jim želeli ponuditi storitev shranjevanja prtljage, ko se odjavijo in se želijo sprehoditi po mestu? MBE Center bo prevzel in shranil njihovo prtljago!

Video produkcija

Spletno oblikovanje

U MBE Centru nudimo i usluge video produkcije. Naš tim profesionalnih snimatelja i montažera, snimiti će i montirati vaš korporativni video, izraditi video klip za društvene mreže ili snimiti kompletnu emisiju u studiju.

Organizirate događanje, simpozij ili konferenciju? Želite to prenositi internetom, kako bi što više ljudi moglo pratiti? Možda trebate i snimanje cijelog događanja? MBE vam može osigurati pouzdani video streaming i po završetku događanja isporučiti uređen video materijal. Kamere, snimatelji, mix pult, ton, rasvjeta – prepustite sve to MBE ekipi!

Trebate izradu web stranice? Javite se u MBE, naći ćemo rješenje za vas!

Zakaj izbrati nas

V VAŠI SOSESKI

Tako je, blizu smo, kar pomeni, da bo dostava hitrejša.

NEVERJETNO HITRI

V naših centrih ponujamo storitve tiskanja in pošiljanja, kar pomeni, da hitro obdelamo vse poslovne zahteve.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Ugled je za nas najpomembnejši in na svoje delo smo izjemno ponosni. Za vse, kar izdelamo v našem centru, se opravi strogo preverjanje kakovosti.

IMAMO BOGATE IZKUŠNJE

MBE obstaja od leta 1980 . Lahko zaupate znani mednarodni blagovni znamki.