POGOJI UPORABE STRANI www.mbe.si

Zahvaljujemo se vam za obisk našega spletnega mesta.

Prosimo, pozorno preberite določila in pogoje, ki jih vsebuje ta dokument, saj vsaka uporaba tega spletnega mesta pomeni, da sprejemate pogoje uporabe, ki jih vsebuje ta dokument.

OPOMBA: v tem dokumentu se izrazi »mi«, »nas«, »naš« in »MBE« nanašajo na podjetje MBE d.o.o. z naslednjimi pravnimi podatki:

MBE Slovenska vas d.o.o.
Slovenska vas 4c, 8261 Jesenice na Dolenjskem
Osebna identifikacijska številka (Davčna številka): 86404601

Pogoji uporabe predpisujejo pogoje in pravila za končne uporabnike ter se nanašajo na uporabo spletnega mesta www.mbe.si. Z uporabo spletnega mesta končni uporabniki izrazijo, da se strinjajo z navedenimi pogoji uporabe in se strinjajo, da spletno mesto www.mbe.si uporabljajo v skladu z njimi.

Zasebnost podatkov

Vsi osebni podatki ali gradiva, poslana na spletno stran www.mbe.si, so predmet politike MBE Slovenska vas d.o.o. o zasebnosti in varstvu osebnih podatkov, ki jo najdete na naslednji povezavi pod naslovom Izjava o zasebnosti in varnosti.

Pravice intelektualne lastnine

Dokumenti, objavljeni na www.mbe.si, se ne smejo kopirati, razen če se kopije uporabljajo za nekomercialno in osebno uporabo. Ob upoštevanju zgornje omejitve je kopiranje dovoljeno samo ob navedbi vseh obvestil in opozoril o avtorskih pravicah, drugih obvestil o lastništvu katere koli vrste in z vsemi omejitvami odgovornosti, navedenimi na tej spletni strani.

Vsako kopiranje, razmnoževanje ali razširjanje informacij s te spletne strani je dovoljeno le s predhodno izrecno privolitvijo lastnika spletnega mesta www.mbe.si oz. podjetja MBE Slovenska vas d.o.o.

Odgovornost

MBE Slovenska vas d.o.o. in tretje osebe, ki so v našem imenu sodelovale pri ustvarjanju, izdelavi ali dostavi tega spletnega mesta, ne odgovarjajo za neposredno, naključno, posledično, posredno ali kazensko škodo, stroške, izgube ali kakršno koli odgovornost, ki izhaja iz dostopa, uporabe, nezmožnosti uporabe, spremembe vsebine te spletne strani ali izhajajo iz katerega koli drugega spletnega mesta, dostopnega prek povezave na tem spletnem mestu, ali s kakršnimi koli dejanji, ki jih sprejmemo ali ne sprejmemo kot rezultat katerega koli e-poštnega sporočila, ki ste ga poslali.

MBE Slovenska vas d.o.o. in tretje osebe, ki sodelujejo pri ustvarjanju, izdelavi ali dostavi tega spletnega mesta, niso odgovorne za vzdrževanje materialov in storitev, ki so na voljo na tem spletnem mestu, niti za dobavo s tem povezanih posodobitev, dopolnitev ali objav. Vsa gradiva, ki so na voljo na tem spletnem mestu, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Poleg tega MBE Slovenska vas d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršno koli izgubo, ki jo povzročijo virusi, ki bi lahko okužili vaš računalnik ali katero koli drugo lastnino pri uporabi, dostopu ali prenosu katerega koli gradiva s tega spletnega mesta. Če se odločite za prenos gradiva s tega spletnega mesta, to storite na lastno odgovornost.

Piškotki

Spletno mesto www.mbe.si uporablja piškotke za pravilno delovanje spletnega mesta ter za zagotavljanje boljše in kakovostnejše uporabniške izkušnje, ki so navedeni v našem obvestilu o piškotkih in si jih lahko izberete.

Dodatek k pravnemu obvestilu

Pridržujemo si pravico do sprememb in popravkov tega dokumenta. Če želite imeti pregled nad morebitnimi novimi informacijami, občasno obiščite to stran.