Prepustite pakiranje strokovnjakom!

ZAHTEVAJTE PONUDBO

V MBE centrih uporabljamo posebne materiale za strokovno pakiranje v skladu z zahtevami kurirskih in dostavnih služb. Če pošiljate nekaj dragocenega, tega nikar ne pakirajte sami, če niste popolnoma prepričani, da boste to opravili pravilno. Pri dostavi neredko pride do nepredvidenih situacij, delavci med pretovarjanjem pa pogosto ne ravnajo dovolj previdno. Vaša pošiljka bo včasih šla čez več parov rok, preden bo prispela na cilj.

Zato ne tvegajte in pakiranje prepustite strokovnjakom.

Na voljo imamo od mehurčkastih folij, posebnih robov in kotnikov, pakirnih trakov različnih formatov, polnil iz lesne volne ali sintetičnih materialov pa vse do posebnih strojev, s katerimi napihnemo zračne blazine in z njimi obložimo predmete. Za pakiranje izredno dragocenih predmetov in umetnin imamo na voljo tudi lesene zaboje – vse to uporabljamo z namenom, da bi bil vaš paket ustrezno zapakiran in zaščiten.

Ne tvegajte, vsaka kuna, ki ste jo prihranili pri pakiranju izdelka, lahko privede do poškodbe ali popolnega uničenja pošiljke.

Zakaj izbrati nas

V VAŠI SOSESKI

Tako je, blizu smo, kar pomeni, da bo dostava hitrejša.

NEVERJETNO HITRI

V naših centrih ponujamo storitve tiskanja in pošiljanja, kar pomeni, da hitro obdelamo vse poslovne zahteve.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Ugled je za nas najpomembnejši in na svoje delo smo izjemno ponosni. Za vse, kar izdelamo v našem centru, se opravi strogo preverjanje kakovosti.

IMAMO BOGATE IZKUŠNJE

MBE obstaja od leta 1980 . Lahko zaupate znani mednarodni blagovni znamki.