Storitev dostave po vsem svetu

ZAHTEVAJTE PONUDBO

MBE dostavlja vaše pošiljke povsod, po vsem svetu.

Če mora biti vaša pogodba jutri zjutraj v New Yorku, ne odlašajte, tudi če mislite, da je prepozno – stopite v stik z nami in morda nam še vedno uspe ujeti letalo. Rezervne dele smo dostavili celo naši jadralski posadki na poti okrog sveta. Paket je pravočasno prispel v Avstralijo in rešil odpravo.

Če želite hitro in zanesljivo dostavo kamor koli po svetu, ne glede na to, ali gre za nujno pošiljko ali pa boste raje izbrali bolj ekonomično različico dostave – pošljite svoje povpraševanje na dostava@mbe.si in zaprosite za ponudbo!

Storitve mednarodne dostave lahko kombinirate tudi z drugimi storitvami, ki jih ponuja MBE, kot so strokovno pakiranje, mikrologistika in tisk, s čimer si zagotovite »rešitev na ključ«. MBE so naši zaposleni, ki bodo vam, našim strankam, mnogokrat in na vse mogoče načine priskočili na pomoč in vam dokazali, zakaj smo lahko ponosni na svoj #peoplepossible način dela.

Zakaj izbrati nas

V VAŠI SOSESKI

Tako je, blizu smo, kar pomeni, da bo dostava hitrejša.

NEVERJETNO HITRI

V naših centrih ponujamo storitve tiskanja in pošiljanja, kar pomeni, da hitro obdelamo vse poslovne zahteve.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Ugled je za nas najpomembnejši in na svoje delo smo izjemno ponosni. Za vse, kar izdelamo v našem centru, se opravi strogo preverjanje kakovosti.

IMAMO BOGATE IZKUŠNJE

MBE obstaja od leta 1980 . Lahko zaupate znani mednarodni blagovni znamki.