Storitev dostave po vsej EU

ZAHTEVAJTE PONUDBO

MBE dostavlja vaše pošiljke po vsej Evropi

Potrebujete ekspresno dostavo pogodbe ali vzorcev? Ni problema!

Iščete optimalno rešitev za pošiljanje svojih izdelkov strankam po vsej EU? Potrebujete ugodnejšo različico, zato je za vas dobavni rok nekaj dni povsem zadovoljiv? Vse to lahko prepustite nam. Mreža MBE centrov na Hrvaškem dnevno odpošlje na stotine paketov na različne destinacije znotraj EU, zato ste lahko prepričani, da bomo našli ugodno rešitev tudi za vaše pakete.

Se morda vaše podjetje ukvarja s prodajo brez zalog (dropshipping)? Razmislite o tem, da bi storitve mikrologistike, ki jih ponuja MBE, združili s storitvijo dostave paketov v EU. MBE lahko prevzame vaše pošiljke iz Kitajske ali drugih držav, ki niso članice EU, jih prepakira in pošlje na želene naslove po vsej EU.

Ni pomembno, ali želite svojim bližnjim na Irsko poslati nekaj kozarcev svojega najljubšega ajvarja, ali bi radi z darilom razveselili poslovnega partnerja iz Estonije, ali pa vsak dan pošljete ducat pošiljk na različna mesta znotraj EU – pošljite svoje povpraševanje na dostava@mbe.si in zaprosite za ponudbo!

Zakaj izbrati nas

V VAŠI SOSESKI

Tako je, blizu smo, kar pomeni, da bo dostava hitrejša.

NEVERJETNO HITRI

V naših centrih ponujamo storitve tiskanja in pošiljanja, kar pomeni, da hitro obdelamo vse poslovne zahteve.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Ugled je za nas najpomembnejši in na svoje delo smo izjemno ponosni. Za vse, kar izdelamo v našem centru, se opravi strogo preverjanje kakovosti.

IMAMO BOGATE IZKUŠNJE

MBE obstaja od leta 1980 . Lahko zaupate znani mednarodni blagovni znamki.