Paletna dostava

ZAHTEVAJTE PONUDBO

Paletna dostava blaga je posebna storitev, ki se pogosto izvaja ločeno od dostave paketov. Mnoge ekspresne dostavne službe ne sprejmejo pošiljk določenih dimenzij. Pogosto se morajo omejiti na dimenzije škatel in teže, primerne za ročno rokovanje. Pri pakiranju večjih količin blaga se po navadi uporablja transportna embalaža – kartonske škatle, bale iz plastičnih folij, plastične ali papirnate vrečke, leseni zaboji, itd. Transportni paketi se nato zlagajo na palete. Ponavadi se za to uporabljajo tako imenovane EURO palete dimenzij 1.200 x 800 x 400mm in nosilnosti približno 1.000 kg.

Blago se na palete zlaga s posebnimi tehnikami – z zlaganjem po vrstah s prekrivanjem – za maksimalno stabilnost in zaščito med prevozom, s tem pa hkrati poskrbimo tudi za lažje in hitrejše štetje ob prevzemu. Paleto dodatno zaščitimo z zavijanjem v raztegljivo folijo – strojno ali ročno. Po potrebi uporabimo tudi pregradne kartone in robnike. Za rokovanje s paletami uporabljamo različne vrste viličarjev. Tudi same palete so pomembna oprema, ki zahteva primerno skrb in dosledno vodenje evidence.

MBE storitev paletne dostave na enem mestu v celoti zadovolji vse vaše dostavne potrebe. Paket, standardna EURO paleta ali predmeti neobičajne višine, širine ali teže – MBE najde odgovor na vse, vi pa se izognete iskanju dodatnih poslovnih partnerjev, ki zmorejo posamično zadovoljiti le del vaših potreb. Vseeno je, ali potrebujete paletno dostavo iz Zagreba v Split ali v Amsterdam – pošljite svoje povpraševanje na dostava@mbe.si

Nimate lastne palete? Potrebujete vračilo palete po dostavi? Imate blago na nestandardnih paletah? Ali dostavljate kombinacijo paletiziranega blaga, paketov in pošiljk neobičajnih dimenzij, ki zahtevajo posebno rokovanje?

Pošljite svoje povpraševanje na dostava@mbe.si

Zakaj izbrati nas

V VAŠI SOSESKI

Tako je, blizu smo, kar pomeni, da bo dostava hitrejša.

NEVERJETNO HITRI

V naših centrih ponujamo storitve tiskanja in pošiljanja, kar pomeni, da hitro obdelamo vse poslovne zahteve.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Ugled je za nas najpomembnejši in na svoje delo smo izjemno ponosni. Za vse, kar izdelamo v našem centru, se opravi strogo preverjanje kakovosti.

IMAMO BOGATE IZKUŠNJE

MBE obstaja od leta 1980 . Lahko zaupate znani mednarodni blagovni znamki.