Uvoz MBE – z drugega konca sveta do vaših vrat

ZAHTEVAJTE PONUDBO
Storitev MBE UVOZ zagotavlja pravočasno in popolno skrb za dostavo surovin, materiala ali izdelkov s katerega koli dela sveta do vašega podjetja. Potrebujete vzorce iz Kitajske ali Amerike? Morate nekje v Južni Afriki prevzeti paleto blaga? Morda organizirati srečanje na več lokacijah v Turčiji?

Pošljite povpraševanje na dostava@mbe.si in preverite, kaj lahko MBE stori za vas. Velika špediterska podjetja manjšim pošiljkam ali strankam, ki le-teh ne uvažajo vsak dan, pogosto ne namenijo dovolj pozornosti. Storitev MBE UVOZ lahko kombinirate tudi z drugimi MBE storitvami, s čimer si zagotovite specializiran nabor storitev. Takšen nabor storitev v bistvu zamenja celoten uvozni oddelek. Z njim pridobite ločen uvozno-logistični oddelek, ki dela za vas, vendar ni na vaši plačilni listi, hkrati pa vam za to ni treba plačevati mesečnih stroškov.

Podjetniki, ki blago kupijo v državah EU, se pogosto ne zavedajo, da kljub temu, da gre za skupni trg, obstajajo določeni vmesni koraki, zaradi katerih se vnos blaga iz EU in nakup na Hrvaškem razlikujeta. MBE vam lahko pomaga tudi pri vodenju evidenc INTRASTAT, ki so obvezne, če uvažate blago iz EU.

Storitve MBE UVOZ uporabljajo tudi fizične osebe oziroma posamezniki, ki morajo blago ali predmete večje vrednosti dostaviti iz držav zunaj EU. Ste se odločili preseliti nazaj na Hrvaško iz ZDA ali Kanade? Ali morate organizirati prevzem škatel z osebnimi predmeti iz Avstralije in jih prenesti v Split?

Vprašajte nas prek e-pošte na dostava@mbe.si in skupaj bomo našli primerno rešitev.

Zakaj izbrati nas

V VAŠI SOSESKI

Tako je, blizu smo, kar pomeni, da bo dostava hitrejša.

NEVERJETNO HITRI

V naših centrih ponujamo storitve tiskanja in pošiljanja, kar pomeni, da hitro obdelamo vse poslovne zahteve.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Ugled je za nas najpomembnejši in na svoje delo smo izjemno ponosni. Za vse, kar izdelamo v našem centru, se opravi strogo preverjanje kakovosti.

IMAMO BOGATE IZKUŠNJE

MBE obstaja od leta 1980 . Lahko zaupate znani mednarodni blagovni znamki.