Video produkcija

ZAHTEVAJTE PONUDBO

Predana ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami z delom na televiziji bo poskrbela za vse vaše potrebe glede prenosa v živo, produkcije in snemanja v živo.

Z najnovejšo tehnologijo bomo poskrbeli za pretočni prenos vseh vrst dogodkov, kjer koli in kadar koli, v skladu z vašimi željami. Naša produkcija bo poskrbela, da bosta vsak pretočni prenos ali snemanje potekala nemoteno in brez težav, medtem ko bo naša tehnična služba spremljala vsak korak priprave in izvedbe prenosa in snemanja in s tem preprečila možnost tehničnih napak. Naš cilj je, da vam omogočimo novo vizualno izkušnjo, v kateri boste uživali vi in vaši končni uporabniki.

PRETOČNI PRENOS

Neposredni prenos vseh vrst dogodkov, konferenc, okroglih miz, otvoritev; Mail Boxes Etc. se lahko pohvali z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča prenos v visoki kakovosti z več kamerami, na kateri koli platformi. Po zaključku prireditve vam posredujemo celoten posnetek prenosa v visoki kakovosti. Po dogovoru s stranko lahko posnetek naložimo na Youtube (ali kanal po vaši izbiri) in ji posredujemo povzetek dogodka.

SNEMANJE

K vsaki stranki in dogodku pristopimo individualno. Od okroglih miz, seminarjev in prezentacij pa vse do promocijskih posnetkov in videopredstavitev podjetij, videospotov in oglasov – naš cilj je ustvariti edinstveno vizualno zgodbo, ki bo poskrbela za popolno zadovoljstvo naših strank. Broadcast.si je opremljen s 4K kamerami, elektronskimi stabilizatorji Ronin, GoPro kamerami in brezpilotnim letalom ter širokim naborom druge opreme, ki omogoča ustvarjanje privlačnih posnetkov v praktično vseh pogojih. Po potrebi je mogoče tudi snemanje na terenu ali v studiu.

PRODUKCIJA

Od urejanja vsega potrebnega glede lokacij snemanja, pridobivanja potrebnih dovoljenj, usklajevanja s sodelujočimi, zagotavljanja opreme in terminov do montaže in postprodukcije – pri nas ste lahko prepričani, da bo vsak projekt potekal brez težav in da bo končni izdelek v celoti izpolnil vse vaše želje.

STUDIO

Mail Boxes Etc. ima popolnoma opremljen studio in režijski prostor, ki ju je mogoče uporabljati skupaj z obstoječo scenografijo ali brez nje. Studio je opremljen s snemalno opremo in opremo za neposredni prenos, zato je mogoče manjše formate, kot so pogovori med dvema osebama, vaje, različna obvestila ipd., predvajati v živo.

Zakaj izbrati nas

V VAŠI SOSESKI

Tako je, blizu smo, kar pomeni, da bo dostava hitrejša.

NEVERJETNO HITRI

V naših centrih ponujamo storitve tiskanja in pošiljanja, kar pomeni, da hitro obdelamo vse poslovne zahteve.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Ugled je za nas najpomembnejši in na svoje delo smo izjemno ponosni. Za vse, kar izdelamo v našem centru, se opravi strogo preverjanje kakovosti.

IMAMO BOGATE IZKUŠNJE

MBE obstaja od leta 1980 . Lahko zaupate znani mednarodni blagovni znamki.